Uitslag UWV UIL Award
Ondernemerschap

Hoewel we helaas de UWV UIL Award voor het meest innovatieve idee niet hebben gewonnen, zijn we ontzettend trots op onze nominatie en op het werk dat we hebben verricht met ons project ‘Paardencoaching voor dove en slechthorende mensen’.

Deze erkenning bevestigt de impact en het belang van ons project, en we blijven vastberaden om onze innovatieve aanpak verder uit te breiden.

De prijs is gegaan naar ‘Speaksee’, een fantastisch innovatief bedrijf dat een digitale tool heeft ontwikkeld om gesproken tekst via AI-technologie live weer te geven op bijvoorbeeld een mobiele telefoon. Deze technologie maakt communicatie voor dove en slechthorende mensen in (groeps) gesprekken veel toegankelijker.

We zien hierin een prachtige kans voor samenwerking. Binnenkort gaan we met Speaksee in overleg om te kijken hoe we onze krachten kunnen bundelen. Het combineren van hun technologie met onze paardencoaching-methodiek kan een krachtige stap zijn in het verder ondersteunen van dove en slechthorende mensen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

We gaan door – doe jij mee?

Hoewel we de award niet hebben gewonnen, blijven we werken aan de toekomst van dit project. We nodigen arbeidsdeskundigen, arbeidsspecialisten en mensen die zelf doof of slechthorend zijn uit om hun interesse kenbaar te maken voor het vervolg van ons pilotproject. Samen kunnen we blijven bouwen aan een inclusieve arbeidsmarkt waarin iedereen een kans krijgt.

Vul het formulier in via onderstaande knop en we nemen graag contact met je op!

Dank aan iedereen die ons gesteund heeft. Dit is nog maar het begin – samen blijven we werken aan verandering!

#UILAward2024 #CaprilliInnovatie #Paardencoaching #Inclusiviteit #Gebarentaal