UWV UIL Award – Caprilli genomineerd!
Ondernemerschap

Caprilli Coaching genomineerd voor UWV’s UIL Award;
Samen naar een inclusieve toekomst!

We zijn ontzettend verheugd om te delen dat we zijn genomineerd voor de UWV’s meest Innovatieve Leverancier, namelijk de UIL Award. Deze nominatie is een erkenning voor ons pionierswerk op het gebied van paardencoaching, speciaal gericht op de reïntegratie van doven en slechthorenden op de arbeidsmarkt. In samenwerking met onze partners blijven we ons inzetten voor een inclusieve samenleving, waarin iedereen de kans krijgt om te groeien – ongeacht eventuele beperkingen.

Beschrijving van het project
Het project waarvoor we zijn genomineerd, richt zich op een assertiviteitstraining voor doven en slechthorenden, waarbij de unieke kracht van paardencoaching wordt ingezet om non-verbale communicatie te versterken. Door de samenwerking met paarden ontdekken deelnemers hun eigen leiderschapskwaliteiten, ontwikkelen ze zelfvertrouwen, en leren ze effectief communiceren, zonder afhankelijk te zijn van gesproken taal. Dit biedt hen een sterke basis om terug te keren naar de arbeidsmarkt.

Erkenning voor het team
Deze nominatie was niet mogelijk zonder het harde werk en de passie van ons hele team. Van onze coaches die elke dag met volle inzet klaarstaan voor onze cliënten tot onze partners die ons helpen deze droom waar te maken. We zijn ook dankbaar voor de steun van onze volgers, die met ons meeleven en ons helpen ons verhaal verder te verspreiden.

Call to Action
Wil je ons helpen dit project naar een hoger niveau te tillen en meer bewustzijn te creëren? Deel ons verhaal met je netwerk! Samen kunnen we doven en slechthorenden een sterke stem geven op de arbeidsmarkt.

Blijf ons volgen voor updates in de aanloop naar de UIL Award-uitreiking! De bekendmaking van de winnaar is op donderdag 17 oktober!